Skip to Main Content »

Search Site

Gastenboek

 Net de bestelling ontvangen! Wauw wat netjes zag het er uit! En wat een leuke attentie zat erbij. Zoiets leuks nog nooit gekregen!!!! Heel erg bedankt en zeker TOT ZIENS!


   Jorieke Harbers
Jorieke Harbers, Rijssen, 18-02-2017

 Hoi hoi, ik was jullie kwijt. Zijn jullie een tijd uit de lucht geweest. Fijn dat ik jullie weer gevonden hebt.


   Jessica
Jessica, Drenthe, 26-12-2015

 Oh wat ben ik blij met mijn bestelling! Alles goed ontvangen en nog een leuke attentie erbij ook! zeker dat ik terug kom. Hartelijk bedankt!


   D.P. van de Boer
D.P. van de Boer, Assen, 05-08-2015

 Net al wat superrr leuke afbeeldingen gezien van de nieuwe collectie van Kiezeltje...wanneer komt dit bij jullie online??


   janneke
janneke, , 21-12-2013

 Vandaag mijn bestelling ontvangen! Netjes binnen het gestelde termijn. Mijn dochtertje was er super blij mee


   Wendy
Wendy , Roermond, 04-12-2013

 Vandaag een superleuke kiezeltje broek ontvangen en snel. Ik bestel al jaren en heb nooit slechte ervaringen en herken mij dus niet in de overige recente reacties.


   Ineke
Ineke, , 04-12-2013

 Vrijdag bestelling geplaatst, geen ontvangstbevestiging, wel afgeschreven. Inmiddels is het dinsdag en nog geen beloofd verzendbericht ontvangen. Proberen te bellen en mailen, geen reactie. Is dit die snelle levering? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Beste femke, bedankt voor je reactie. Bestellingen die op vrijdag na 3 uur worden besteld worden de volgende werkdag verstuurd. Uit ervaring blijkt bij ons dat de kans op vermiste pakketjes op zaterdag groter is dan normaal, daardoor worden er op zaterdag geen pakketjes meer verstuurd. Op maandag zijn de gesloten en is het dus ook niet mogelijk om pakketjes te verwerken en te versturen. Dinsdag is bij ons daardoor de eerst volgende mogelijkheid om de bestelling te kunnen versturen.


   Femke
Femke, , 05-11-2013

 vandaag de derhy jumpsuit ontvangen, harstikke leuk, leuke prijs, snelle levering top


   liesbeth de jong
liesbeth de jong, katwijk aan zee, 29-06-2013

 Vandaag de super leuke´ Noppies´ shirtjes ontvangen,de kleuren zijn écht héél mooi, ben er héél blij mee! Hartelijk dank voor de snelle service en het leuke presentje!


   Trudy Verver
Trudy Verver, , 27-06-2013

 We zijn erg blij met de snelle levering, de leuke kleding.. en het presentje. Ik kijk graag uit naar nieuwe modekoopjes van Ysatis kinderkleding..


   Julie V.
Julie V., , 26-03-2013

 Vandaag de bestelde kleertjes ontvangen van Kiezeltje! Alle kleding is echt heel mooi en het zomerjasje is echt fantastisch! Erg attent het handgeschreven kaartje en het leuke stickervelletje! Bedankt! Ik ga hier zeker veel vaker bestellen!


   Nicole Ekkerink
Nicole Ekkerink, Halle, 09-03-2013

 Verder mijn complimenten voor jullie service. Na een belletje dat ik niet kon bestellen via de site is alles via mail geregeld en meteen opgestuurd. Met een mooi, handgeschreven kaartje, er bij in en een sticker velletje voor mijn zoontjes. Geweldig! Ik ga zeker weer bij jullie bestellen.


   Albertha Weizenbach
Albertha Weizenbach, , 06-03-2013

 Verder mijn complimenten voor jullie service. Na een belletje dat ik niet kon bestellen via de site is alles via mail geregeld en meteen opgestuurd. Met een mooi, handgeschreven kaartje, er bij in en een sticker velletje voor mijn zoontjes. Geweldig! Ik ga zeker weer bij jullie bestellen.


   Albertha Weizenbach
Albertha Weizenbach, , 06-03-2013

 onze dochter is helemaal blij met haar jurkje van muy malo! en de kleine atentie vond ze ook hartstikke leuk! tot de volgende keer, bedankt.


   ines
ines, Uden, 22-01-2013

 Ik heb de jas snel binnen gekregen. Goede service en een mooie jas voor mijn zoon. Thanks


   Romein
Romein , Utrecht , 18-01-2013

 Hallo, Wanneer kunnen we Kiezeltje verwachten? Had al wat besteld in de pre-order, en ben benieuwd! ------------------------------------------------------------------- Hoi Stephanie, Bedankt voor je bericht. We verwachten dat de Kiezeltje zomercollectie 2013 rond 25 januari wordt uitgeleverd. Zodra we de collectie hebben ontvangen worden alle bestellingen zo snel mogelijk verzonden.


   Stephanie
Stephanie, , 17-01-2013

 Goedenmiddag; Ik ben benieuwd wanneer de voledige nieuwe collectie op de site staat. Heb namelijk nog een dochter die de communnie doet in April. Gr. Brigitte Morsink


   Brigitte Morsink- ter Woerds
Brigitte Morsink- ter Woerds, , 17-01-2013

 Super ..... het muy malo gilet voor onze dochter vandaag al ontvangen met een leuke kleine attentie erbij. Tot een volgende bestelling Groetjes, Ingrid..


   ingrid Vlemmings
ingrid Vlemmings, veldhoven, 12-01-2013

 Hartelijk dank voor het snelle reageren en voor de PRACHTIGE kleertjes!


   Kristel
Kristel, , 09-01-2013

 SUPER ... gisteren Claesens ondergoed besteld en vandaag al ontvangen met een leuke attentie erbij! Helemaal TOP ... tot een volgende keer! Groetjes, Paola


   Paola
Paola, , 29-12-2012

1 - 20 van 348 Begin | < Vorige | Volgende > | Eind